Sovyet tank ağacında ilk hafif tank olan MS-1 yeni başlayanlar için hazırlanmış ve mermiler dahil ücretsiz tedarik edebilirsiniz. MS-1 inceledik ve şu sonuçları çıkardık

1. Oyuna yeni başlayanlar bu tank ile mutlaka oynamalılar
2. Sovyet tankları kasmanıız için MS-1 iyi bir başlangıç olacak sovyet tankları ile ilgili bir fikir sahibi olabilirsiniz
3. MS-1 incelemesi tank güzel dizayn edilmiş en gelişmiş top 45mm delik açma önden 47mm yanlardan 47mm arkasından 62mm bu topu monte edebilmeniz için taret kısmını değiştirmeniz gerekiyor.

YENİ OYUNCU REHBERİ İÇİN TIKLAYIN

Taktikler : MS-1 Hafif tank genelde rakip tanklar, tiar 1 olan savaşlara girersiniz rakipleriniz acemi olduğu için, acele etmeyin bırakın gelsinler bir çalı öbeği veya ağaç altına sabitlenin, gelen tanklara yapıştırın mermiyi odaklanmayı bekleyin yani noktalar ne kadar küçülür ise okadar başarılı atış yaparsınız.

Zayıf Noktaları: MS-1 Zayıf noktaları taret veya taşıyıcı ünite dahil her tarafından darbe alır çünkü Tiar 1, Hafif tanklar yeni başlayablar için geliştirildi. Oyunu kavrayabilmeniz açısından vurduğunuz tankın, darbe alışını ve nasıl vurmanız gerektiğini deneyerek öğrenmeniz için bir başlangıç olacaktır.

MS-1 hafif tankın dan şu tankları geliştirebilirsiniz.

1. SU-18 KMT
2. BT-2 Hafif Tank
3. T-26 Hafif Tank
4. AT-1 Tank Avcısı

Fiyat 0 Credi
Hayat puanı 90
Hız limiti 32
Gövde Zırh 18/16/16 ön/yanlar/arka
Taret Zırh 18/16/16 ön/yanlar/arka

Yorum Gönder

 
Top