Sovyet Tank teknoloji ağacında tiar 2 tank olan AT-1 sizler için incelerdik. Kullanış taktikleri ve zayıf noktalarını siz değerli türk wot takipçileri için hazırladık AT-1 tankı tiar 2 sınıf için diğer tiar 2 tanklar sıralamasında Maksimum hız dayanıklılık ve mermi hasarı olmak üzere değerlendirmeye tabi tuttuk ve şu sonuçları çıkardık.


Maxsimum Hız 30  Diğer tiar 2 tanklar içinde 3. sırada yerini alıyor.
Maxsimum Mermi hasarı 77mm L-10S top ile 105/110/164 Diğer tiar2 tanklar içinde 2. sırada yerini alıyor.
Dayanıklılık. 
Tank Avcıların da taret bulunmamaktadır.
Taşıyıcı ünite: 16/15/10 Diğer tiar 2 tanklar içinde 3. sırada yerini alıyor.

Sovyet Teknoloji ağacında bulunan tiar 2 tank avcısı olan AT-1 isabet ortalaması, Görüş mesafesi, iyi bir tank sayılır. AT-1 tankının silahı en gelişmiş 77mm L-10S topa sahip olan tank Tank avcısı ile oynamaya başlayanlar için iyi bir tecrübe olacaktır.

Tarihi Bilgi : T-26 Şasisi üzerine yapılmış deneysel bir kendinden kundaklı toptur. Birkaç araç ve  skiz zırlı gövde yapımı dışında hiç bir zaman seri üretime girmedi

Taktikler: AT-1  ile savaş esnasında yapmanız gereken, Hızlı hareket edin ve vurulmamaya çalışın. akip takımın harita dağılımını ve yerlerini takımınıza gösterin, çalılıklar içine girin eğer çalılık küçük ve tankınız dışarı taşıyorsa çalılığın arkasında durun  hiçbir yeriniz hareket etmesin, Gideceğiniz tahmin edilemeyecek şekilde manevralar yapın.

Zayıf noktaları: AT-1 tankının zayıf noktası genel olarak tankların taşıyıcı ünitenin yanları ve arka kısmıdır, fakat bazı tankların hassas zayıf noktaları da vardır.




Yorum Gönder

 
Top