Çin Tank teknoloji ağacında tiar 8 tank olan WZ-111 sizler için incelerdik. Kullanış taktikleri ve zayıf noktalarını siz değerli türk wot takipçileri için hazırladık WZ-111 ağır tankı tiar 8 sınıf için diğer tiar 8 tanklar sıralamasında Maksimum hız dayanıklılık ve mermi hasarı olmak üzere değerlendirmeye tabi tuttuk ve şu sonuçları çıkardık.

Maxsimum Hız 50 Diğer tiar 8 ağır tanklar içinde 2. sırada yerini alıyor.
Maxsimum Mermi hasarı 390/390/465 Diğer tiar 8 ağır tanklar içinde IS-3 ve IS-6 ağır tanklar ile birlikte 1. sırada yerini alıyor.
Dayanıklılık.
Taret: 200/140/80 Diğer tiar 8 ağır tanklar içinde 1. sırada yerini alıyor.
Taşıyıcı ünite: 130/90/60 Diğer tiar 8 ağır tanklar içinde 5. sırada yerini alıyor.

Çin Teknoloji sinde bulunan tiar 8 ağır tank olan WZ-111 Sürati, Eğimi, dinamik yapısı ve isabet ortalaması ile Göz dolduruyor. WZ-111 tankının silahı en gelişmiş D25-TA topa sahip olan tank cradit kasmak için mükemmel bir tanktır.

Tarihi Bilgi :

Taktikler: WZ-111 ile savaş esnasında yapmanız gereken, Hızlı hareket edin ve vurulmamaya çalışın. Diğer topçuları bulmaya çalışın. atışlarınızı isabetli yapabilmek için odaklanmayı bekleyin çalılıklar içine girin eğer çalılık küçük ve tankınız dışarı taşıyorsa çalılığın arkasında durun ve taret harici bir yeriniz hareket etmesin

Zayıf noktaları: WZ-111 ağır tankının zayıf noktası genel olarak tankların taşıyıcı ünitenin yanları ve arka kısmıdır, fakat bazı tankların hassas zayıf noktaları da vardır.






Yorum Gönder

 
Top