Alman tank ağacında ilk hafif tank olan Leichttraktor yeni başlayanlar için hazırlanmış ve mermiler dahil ücretsiz tedarik edebilirsiniz. Leichttraktor inceledik ve şu sonuçları çıkardık


1. Oyuna yeni başlayanlar bu tank ile mutlaka oynamalılar
2. Alman tankları kasmanıız için Leichttraktor iyi bir başlangıç olacak Alman tankları ile ilgili bir fikir sahibi olabilirsiniz
3. Leichttraktor incelemesi tank güzel dizayn edilmiş en gelişmiş top 3,7 cm KwK 36 L/46.5 20mm delik açma önden 36mm yanlardan 36mm arkasından 42mm bu topu monte edebilmeniz için taret kısmını değiştirmeniz gerekiyor.

YENİ OYUNCU REHBERİ İÇİN TIKLAYIN

Taktikler : Leichttraktor Hafif tank genelde rakip tanklar, tiar 1 olan savaşlara girersiniz rakipleriniz acemi olduğu için, acele etmeyin bırakın gelsinler bir çalı öbeği veya ağaç altına sabitlenin, gelen tanklara yapıştırın mermiyi odaklanmayı bekleyin yani noktalar ne kadar küçülür ise okadar başarılı atış yaparsınız.

Zayıf Noktaları: Leichttraktor Zayıf noktaları taret veya taşıyıcı ünite dahil her tarafından darbe alır çünkü Tiar 1, Hafif tanklar yeni başlayablar için geliştirildi. Oyunu kavrayabilmeniz açısından vurduğunuz tankın, darbe alışını ve nasıl vurmanız gerektiğini deneyerek öğrenmeniz için bir başlangıç olacaktır.

Leichttraktor hafif tankın dan şu tankları geliştirebilirsiniz.


1. PzKpfw 35 (t) Hafif Tank
2. PzKpfw II Hafif Tank
3. Sturmpanzer I Bison KMT
4. Panzerjäger I Tank Avcısı

Fiyat 0 Credi
Hayat puanı 110
Hız limiti 36
Gövde Zırh 14/12/12 ön/yanlar/arka
Taret Zırh 14/12/12 ön/yanlar/arka

Yorum Gönder

 
Top