Bu gün sizlere, world of tanks ücretsiz oyunun dan, bahsetmek istiyoruz. Dünya tarihi boyunca bir çok savaş yaşanmıştır, bu savaşlar da insanoğlu, saldırı ve savunma amacılı bir çok silah ve araçlar geliştirmiştir. World of tanks ücretsiz oyunu, tank savaşlarını online olarak oynamanız için geliştirilmiş bir simulasyon savaş oyunudur. World of tanks ücretsiz oynamak için www.worldoftanks.eu adresinden kayıt olabilirsiniz. Oyunu ücretsiz indirebilirsiniz ve kurulumunu tamamladıktan sonra oyun güncellemeleri hepsini yapın masa üstü kısayolundan oyunu başlatın
NOT: Güncellemeleri yarım bırakmayın, kaldığı yerden devam etmiyor.


Yeni oyuncu rehberi 


          World of tanks ücretsiz oyunun da karşımıza 4 ülkenin, tank teknolojisini gösteren, gelişim ağacları çıkıyor bu ülkeler sırasıyla Rusya, Almanya, Amerika ve son olarak eklenen Fransa' dır. Bu ülkeler den istediğiniz, tanka sahip olabilirsiniz. Premium tanklara sahip olabilmek için, para ödemek zorundasınız.World of tanks ücretsiz oyununa yeni başladığınız, için size verilen görevleri yapın bu görevler size, bağzı hediyeler verecektir. Savaşlar dan bahsetmek gerekirse, savaşlar 14'erli guruplar ile yapılır amacımız 15 dakikalık süre içinde Tüm düşman tankları yoketmek veya düşman düşman bölgesini ele geçirmektir.


Taktikler

        World of tanks ücretsiz oyunun savaş sırasında önden gitmeyin, önden giden mutlaka bulunur arty (topçu) atışına maruz kalmamak için önünüze kaya lar alın tiarınız düşük bir tanka ile savaş yapıyorsanız, sizden yüksek tiarlı tankların yanın da kalın ve onların atış yaptığı tanklara atış yapın, bu sayede hayatta kalma şansınız artar ve kredi puanlarınızı artırabilirsiniz tanklara atış yaparken zayıf noktalarına atış yapın her tankın zayıf noktası farklıdır bunları öğrenmek için Hitbox skins for programını güncelleme ile aynı versiyonunu bulup indirebilirsiniz.
Next
Sonraki Kayıt
Previous
This is the last post.

Yorum Gönder

 
Top