Fransız tank ağacında ilk hafif tank olan RenaultFT, yeni başlayanlar için hazırlanmış ve mermiler dahil ücretsiz tedarik edebilirsiniz. Cunningham inceledik ve şu sonuçları çıkardık.


1. Oyuna yeni başlayanlar bu tank ile mutlaka oynamalılar
2. Fransız tankları kasmanıız için RenaultFT iyi bir başlangıç olacak Fransız tankları ile ilgili bir fikir sahibi olabilirsiniz
3. RenaultFT incelemesi tank güzel dizayn edilmiş en gelişmiş top 37 mm APX SA18 delik açma önden 30mm yanlardan 30mm arkasından 36mm bu topu monte edebilmeniz için taret kısmını değiştirmeniz gerekiyor.

YENİ OYUNCU REHBERİ İÇİN TIKLAYIN

Taktikler : Hafif tank genelde rakip tanklar, tiar 1 olan savaşlara girersiniz rakipleriniz acemi olduğu için, acele etmeyin bırakın gelsinler bir çalı öbeği veya ağaç altına sabitlenin, gelen tanklara yapıştırın mermiyi odaklanmayı bekleyin yani noktalar ne kadar küçülür ise o kadar başarılı atış yaparsınız.


Zayıf Noktaları: RenaultFT Zayıf noktaları taret veya taşıyıcı ünite dahil her tarafından darbe alır çünkü Tiar 1, Hafif tanklar yeni başlayablar için geliştirildi. Oyunu kavrayabilmeniz açısından vurduğunuz tankın, darbe alışını ve nasıl vurmanız gerektiğini deneyerek öğrenmeniz için bir başlangıç olacaktır.

RenaultFT hafif tankın dan şu tankları geliştirebilirsiniz.


1. Hotchkiss Hafif Tank
2. D1 Hafif Tank
3.RenaultFT AC Tank Avcısı
4. RenaultBS KTM
Fiyat 0 Credi
Hayat puanı 105
Hız limiti 21
Gövde Zırh 16/16/16 ön/yanlar/arka
Taret Zırh 16/16/12 ön/yanlar/arka

Yorum Gönder

 
Top